آشنایی با قابلیت بازنشر در اینستاگرام و نحوه استفاده از آن

منبع: Engadget روش تهیه خبر
آشنایی با قابلیت بازنشر در اینستاگرام و نحوه استفاده از آن

قابلیت بازنشر در اینستاگرام امکان اشتراک‌گذاری پست‌ها و ریلزهای عمومی دیگران را به طور مستقیم با دنبال‌کنندگان فراهم می‌کند. این ویژگی که با آیکون دو پیکان خمیده شناخته می‌شود، محتوا را به نام سازنده اصلی حفظ کرده و در تب اختصاصی پروفایل کاربران نمایش می‌دهد.

اگر زمان زیادی را در اینستاگرام سپری کرده باشید، احتمالاً متوجه آیکون کوچک زیر هر پست و ریلز شده‌اید که شبیه به دو پیکان خمیده است. این آیکون که پس از علامت قلب برای لایک و حباب نظرات قرار دارد، برای بازنشر محتواست. این روش یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای به اشتراک گذاشتن محتوای سایر سازندگان بدون نیاز به کپی کردن آن در استوری‌ها یا ارسال دایرکت به تک‌تک دوستان است.

بر خلاف برخی روش‌های قدیمی اشتراک‌گذاری، بازنشر یک خط ارتباطی مستقیم با سازنده اصلی حفظ می‌کند. این امر به این دلیل امتیاز مثبتی برای سازندگان محسوب می‌شود که اعتبار کارشان محفوظ مانده و محتوای آن‌ها ممکن است به مخاطبان بیشتری برسد. برای شما نیز بهترین بخش این است که می‌توانید گوشه‌ای از پروفایل خود را با محتوایی که متعلق به خودتان نیست، مدیریت و گردآوری کنید. بازنشرها در فید دنبال‌کنندگان شما ظاهر شده و در تب دوستان در بخش ریلز قرار می‌گیرند. همچنین آن‌ها در یک تب اختصاصی روی پروفایل شما جمع می‌شوند تا هر زمان که خواستید به راحتی قابل مرور باشند.

در اینستاگرام، قابلیت بازنشر به شما اجازه می‌دهد تا یک پست یا ریلز عمومی از حساب دیگری را مستقیماً برای دنبال‌کنندگان خود به اشتراک بگذارید. تمام این محتوای بازنشرشده در تب اختصاصی روی پروفایل شما نمایش داده می‌شود. شما می‌توانید با ضربه زدن روی عکس پروفایل خود و سپس آیکون بازنشر، آن را بررسی کنید. بازنشر دقیقاً مشابه یک پست معمولی نیست زیرا این محتوای جدیدی که خودتان ساخته باشید نیست، بلکه محتوای عمومی موجودی است که آن را تقویت می‌کنید.

با توجه به جایی که دکمه بازنشر قرار دارد، فشار دادن تصادفی آن و انجام بازنشر ناخواسته بسیار محتمل است. اگر می‌خواهید هر یک از بازنشرهای خود را حذف کنید، چند گزینه پیش رو دارید. ابتدا می‌توانید به همان پست بازگردید و دوباره روی دکمه بازنشر ضربه بزنید تا عمل انجام‌شده خنثی شود. همچنین می‌توانید روی خود پست لمس طولانی انجام داده و گزینه حذف بازنشر را از میان گزینه‌های موجود انتخاب کنید. برای پاکسازی جامع‌تر، می‌توانید به بخش پروفایل، فعالیت‌های من و سپس بازنشرها بروید.

برای کنترل اینکه آیا دیگران می‌توانند محتوای شما را بازنشر کنند یا خیر، کافی است به پروفایل خود بروید، روی دکمه منو در بالا ضربه بزنید و سپس به بخش اشتراک‌گذاری و استفاده مجدد وارد شوید. در زیر بخش اجازه دادن به افراد برای اشتراک‌گذاری پست‌ها و ریلزهای شما، می‌توانید ضامن مربوط به بازنشر پست‌ها و ریلزها را فعال کنید. خود فرآیند بازنشر نیز بسیار ساده است و تنها با یافتن یک پست یا ریلز عمومی و فشردن آیکون بازنشر انجام می‌شود.

گزارش اصلی و جزئیات بیشتر در Engadget. مشاهده خبر در منبع اصلی

گزارش فارسی این خبر با کمک هوش مصنوعی و فقط بر اساس اطلاعات منتشرشده در منبع تهیه شده است.